Een professional inhuren bij DBI Professionals

Tijdelijke versterking nodig voor jouw team of project? DBI Professionals levert je snel de juiste kandidaat. Wij beschikken over een groot netwerk en een uitgebreide poule van eigen kandidaten zodat we snel de juiste professional kunnen koppelen aan jouw opdracht. Samen kijken we naar de rol van de professional en het doel van de opdracht. Wij maken een quick scan van jouw bedrijfscultuur, de afdeling en vaste medewerkers zodat we, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, de juiste detachant kunnen leveren. Immers, een kandidaat die niet geschikt is voor zijn of haar functie, raakt gefrustreerd en gestrest waardoor belangrijke kansen worden gemist. Daar zit niemand op te wachten.

 

Wij snappen dat jij behoefte hebt aan een talent die weet aan welke knoppen gedraaid moeten worden en die begrijpt hoe de hazen lopen. Onze professionals werken in verschillende vakgebieden dus voor elke branche hebben we een passende kandidaat. Wij geloven in persoonlijk contact, betrokkenheid en het opbouwen van een goede zakelijke en duurzame relatie, zowel met onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Kennismaken?

Detacheren via DBI Professionals

Ben jij op zoek naar een tijdelijke kracht omdat je vaste medewerker langdurig ziek is? Heb je achterstanden die weggewerkt moeten worden en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Is jouw organisatie betrokken bij een overname of fusie en heb je tijdelijk extra specifieke kennis nodig? Heb je tijdelijk personeel nodig ter vervanging van zwangerschapsverlof, vakanties van het vaste personeel, piekmomenten in het jaar, langdurige of korte projecten of uitbreiding op de afdeling? Detachering via DBI Professionals is dé ideale oplossing voor jouw organisatie wanneer je tijdelijk extra personeel nodig hebt.

Voordelen Detachering

 Professionals die direct inzetbaar zijn

  Vakkundige match tussen de professional en jouw organisatie

  Volledig verzorgde personeels- en salarisadministratie

  Geen werklasten voor jou als opdrachtgever

 Geen kosten bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

 Geen financiële risico’s

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Gebruik het formulier of bel met 079-8909513 voor meer informatie of voor het maken van vrijblijvende en persoonlijke afspraak.