Detavast via DBI Professionals

Naast detachering bieden wij tevens de mogelijkheid om de kandidaat na een voorafgesproken detacheringsperiode in dienst te nemen. Met een detavast overeenkomst komt de kandidaat voor de eerste 6 maanden (1040 reguliere facturabele uren) in dienst bij DBI Professionals, waardoor jij als werkgever de risico’s met betrekking tot personeel minimaliseert en kan genieten van een langere proefperiode. De “detacheringsovereenkomst met overname” geeft jou als opdrachtgever de tijd om te onderzoeken of de professional naar verwachting presteert voordat hij of zij bij jou in dienst zal treden.

Een professional inhuren bij DBI Professionals

Versterking nodig voor jouw team of project? DBI Professionals levert je snel de juiste kandidaat. Wij beschikken over een groot netwerk zodat we snel de juiste professional kunnen koppelen aan jouw vacature. Samen kijken we naar de rol van de professional en de gewenste soft,- en hard skills. Wij maken een quick scan van de bedrijfscultuur, de afdeling en huidige medewerkers zodat we, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, de juiste professional kunnen leveren. Immers, een kandidaat die niet geschikt is voor zijn of haar functie, raakt gefrustreerd en gestrest waardoor belangrijke kansen worden gemist. Daar zit niemand op te wachten.

 

Wij snappen dat jij behoefte hebt aan een talent die weet aan welke knoppen gedraaid moeten worden en die begrijpt hoe de hazen lopen. Onze professionals werken in verschillende vakgebieden dus voor elke branche hebben we een passende kandidaat. Wij geloven in persoonlijk contact, betrokkenheid en het opbouwen van een goede zakelijke en duurzame relatie, zowel met onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Kennismaken?

Voordelen van detavast

 Behoud van flexibiliteit en continuïteit

 Het gehele proces van werven en selecteren nemen wij van je over

 Zorgvuldige en kritische selectieprocedure

 Verlengde proefperiode;

 Ruime beoordelingsperiode van de professional

 Geen werkgeversrisico

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Gebruik het formulier of bel met 079-8909513 voor meer informatie of voor het maken van vrijblijvende en persoonlijke afspraak.