Een professional inhuren bij DBI Professionals

Tijdelijke versterking nodig voor jouw team of project? DBI Professionals levert je snel de juiste kandidaat. Wij beschikken over een groot netwerk en een uitgebreide poule van eigen kandidaten zodat we snel de juiste professional kunnen koppelen aan jouw opdracht. Samen kijken we naar de rol van de professional en het doel van de opdracht. Wij maken een quick scan van jouw bedrijfscultuur, de afdeling en vaste medewerkers zodat we, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, de juiste detachant kunnen leveren. Immers, een kandidaat die niet geschikt is voor zijn of haar functie, raakt gefrustreerd en gestrest waardoor belangrijke kansen worden gemist. Daar zit niemand op te wachten.

 

Wij snappen dat jij behoefte hebt aan een talent die weet aan welke knoppen gedraaid moeten worden en die begrijpt hoe de hazen lopen. Onze professionals werken in verschillende vakgebieden dus voor elke branche hebben we een passende kandidaat. Wij geloven in persoonlijk contact, betrokkenheid en het opbouwen van een goede zakelijke en duurzame relatie, zowel met onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Kennismaken?

Uitzenden via DBI Professionals

De arbeidsmarkt is in constante verandering en daarom wil je als opdrachtgever flexibel zijn. Uitzenden kan dé ideale oplossing zijn als je tijdelijk medewerkers nodig hebt. Wij beschikken over een groot en veelzijdig bestand aan flexmedewerkers die snel ingezet kunnen worden bij bijvoorbeeld ziekte, piekmomenten of grote achterstand. De flexmedewerker gaat bij jou aan de slag, maar blijft bij DBI Professionals in dienst.

Voordelen Uitzenden

  Snel een geschikte flexmedewerker

  Bespaart veel tijd en geld

  Geen werkgeversrisico

 Geen risico bij ziekte

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Gebruik het formulier of bel met 079-8909513 voor meer informatie of voor het maken van vrijblijvende en persoonlijke afspraak.