Werving & Selectie via DBI Professionals

Heb jij een vacature die je graag vervult wilt hebben? DBI Professionals zorgt voor de juiste kandidaat. Wij werven en selecteren gekwalificeerde professionals. Van tevoren maken wij heldere afspraken over het werving- en selectietraject en stellen wij een stappenplan op. Alle kandidaten doorlopen een zorgvuldige selectieprocedure. Pas nadat er een succesvolle match is ontstaan, brengen wij de bemiddelingskosten in rekening.

Werving en selectie via DBI Professionals is kiezen voor algehele ontzorging. Wij selecteren op basis van soft,- en hard skills, bellen referenties na, checken diploma’s op echtheid en voeren diverse persoonlijke gesprekken met de kandidaat. Wij zullen altijd kritisch zijn bij het werven van professionals en zullen nooit concessies doen die ten koste gaat van onze dienstverlening. Op basis hiervan kunnen wij jouw als opdrachtgever continu voorzien van de beste professional en bieden wij onze kandidaten uitdagende kansen om goed voorbereid te zijn op de dag van morgen.

Wanneer de kandidaat bij jou in dienst is getreden blijven wij ook graag betrokken. Als sparringpartner houden we graag contact met de geplaatste kandidaat en met jou. Wij willen niets anders dan kwaliteit leveren, daarom vinden we het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en ervaringen. Dat is één van de redenen waarom opdrachtgevers bij ons blijven terugkomen en daar zijn we trots op!

Voordelen Werving & Selectie

  Het gehele proces van werven en selecteren nemen wij van je over

  Zorgvuldige en kritische selectieprocedure

  Afname assessments is in overleg mogelijk

  Verzorgen aanvragen VOG

  Uitgebreide screening kandidaat

  Begeleiding voorstelrondes

  Begeleiding kandidaat in de contractfase

  Evaluatie werving & selectie en nazorg

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Gebruik het formulier of bel met 079-8909513 voor meer informatie of voor het maken van vrijblijvende en persoonlijke afspraak.