Skip to main content

Betrouwbaarheid in Creditmanagement: de ervaring van Peter Lunenburg met DBI Professionals

“Met bijna pensioenleeftijd op de horizon heb ik een uitgebreide loopbaan achter de rug,” begint Peter Lunenburg, die verantwoordelijk is voor creditmanagement bij Struyk Verwo Infra.

“Mijn reis startte in 2000 als businesscontroller en heeft me gebracht tot waar ik nu ben: een positie waarin ik het voorrecht heb om een team te leiden dat verantwoordelijk is voor het creditmanagement van meerdere bedrijven binnen Cement Roadstone Holding.”

 Peter benadrukt de efficiëntie van zijn team: “Met slechts vier man sterk, leveren wij service aan vijf bedrijven. Dit is enkel mogelijk door de slimme inzet van automatisering en digitalisering in ons facturatieproces.” Het team, geleid door Peter, heeft een indrukwekkende transitie doorgemaakt, van traditionele facturatie naar een geavanceerd digitaal systeem dat de uitvoerders ondersteunt. Doordat Peter kennis heeft van de voorkant van het proces als ook de achterkant heeft hij dit proces optimaal kunnen faciliteren.

De samenwerking met DBI Professionals

Toen de continuïteit van deze goed geoliede machine bedreigd werd door het onverwacht wegvallen van een teamlid, was het DBI Professionals die met spoed de juiste vervanging wist te vinden. “Het was indrukwekkend hoe snel DBI Professionals ons voorzag van een kwalitatieve kandidaat,” zegt Peter. “Dit toont hun diepgaande begrip van onze sector en de essentiële rol van een naadloze samenwerking binnen het team.”

 “Het gaat niet alleen om wat je kent, maar ook om wie je kent,” reflecteert Peter. “DBI Professionals heeft aangetoond dat zij niet alleen een netwerk van gekwalificeerde professionals hebben, maar dat zij ook een diepgaand inzicht hebben in het belang van de juiste persoon op de juiste plaats.” Daarbij is de snelheid van handelen van belang. Op het moment dat een medewerker onverwacht uitvalt is je vraag eerder vandaag dan morgen. Hier heeft DBI Professionals optimaal in ondersteund.

Een belangrijk aspect van de samenwerking met DBI Professionals is volgens Peter het behoud van direct contact. “DBI houdt de lijnen kort, ze checken regelmatig hoe het gaat en houden het contact laagdrempelig,” legt hij uit. Deze aanpak is volgens hem kenmerkend voor hun servicegerichtheid en toegevoegde waarde. “Hun achtergrond in het vakgebied betekent dat ze niet alleen banen bieden, maar ook bijdragen aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van hun medewerkers.”

 Een warme aanbeveling

Afsluitend geeft Peter aan: “DBI Professionals is meer dan een detacheringsclub; hun ervaring binnen creditmanagement en Finance stelt hen in staat om met vertrouwen te opereren in de wereld van financiële dienstverlening en creditmanagement. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare partij, kan ik DBI Professionals van harte aanbevelen.”