Skip to main content

Jeroen Rapmund over zijn carrière en ervaringen bij DBI Professionals

Een nieuwe start in creditmanagement

Jeroen Rapmund, 43 jaar en woonachtig in Hazerswoude-Rijndijk, vertelt enthousiast over zijn loopbaan en de keuze voor DBI Professionals. Na een korte periode in het maatschappelijk werk maakte hij de overstap naar het creditmanagement vakgebied. “Creditmanagement bleek echt mijn ding te zijn en na mijn studie rolde ik vrijwel direct in dit vakgebied,” zegt Jeroen. Zijn carrière nam een vlucht toen hij ervaring opdeed bij diverse organisaties, waaronder een grote Franse wijnorganisatie waar hij de dynamiek van het werken met ZZP’ers ervaarde. Dit bracht hem bij het besluit om zelf de stap naar flexibel werk te overwegen.

De overstap naar DBI Professionals

De kennismaking met DBI Professionals kwam op een cruciaal moment in zijn carrière. Na zijn LinkedIn-profiel bijgewerkt te hebben, werd Jeroen binnen enkele minuten benaderd door DBI. “Het contact was direct en persoonlijk, en al snel werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek voelde meteen goed en gaf mij een vertrouwelijk gevoel bij de organisatie,” herinnert Jeroen zich. De snelle en professionele reactie van DBI Professionals gaf de doorslag voor zijn besluit om als detachant in loondienst te treden, waarbij hij de zekerheden van een vaste aanstelling combineert met de variatie en vrijheid van verschillende opdrachten.

Eerste opdrachten en toekomstperspectief

Jeroen begon al snel met zijn eerste opdracht bij Circle K, waar hij verantwoordelijk is voor het creditmanagement van tankpassen en andere retailactiviteiten na de overname van TotalEnergies. “De start was intensief, gezien de migratie van systemen en de overgangsperiode waarin we zaten. Toch heb ik me snel kunnen inwerken en voel ik me inmiddels helemaal op mijn plek,” legt Jeroen uit. De flexibiliteit in het werken met opdrachten, die telkens voor drie maanden worden geëvalueerd, past goed bij hem.

Deze manier van werken biedt Jeroen de mogelijkheid om constant nieuwe uitdagingen aan te gaan zonder de stabiliteit van zijn carrière uit het oog te verliezen.
Jeroen spreekt ook vol lof over de extra faciliteiten die DBI Professionals biedt, zoals de leaseauto die perfect aansluit op zijn persoonlijke situatie. “DBI Professionals dacht echt met me mee over een auto die geschikt zou zijn voor mijn gezin en mij, wat resulteerde in een nieuwe Toyota Corolla Hybrid die mijn verwachtingen overtrof,” zegt hij dankbaar.

Over zijn toekomst bij DBI Professionals is Jeroen optimistisch: “Ik heb geen plannen om weer vast in loondienst te gaan bij een ander bedrijf. De combinatie van zekerheid en flexibiliteit die DBI Professionals biedt, past perfect bij mijn levensstijl en carrièreambities.” Hij beveelt DBI Professionals van harte aan bij professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in hun carrièreontwikkeling binnen finance en creditmanagement.

Tot slot

Jeroen’s ervaring bij DBI Professionals illustreert hoe het bedrijf niet alleen als bemiddelaar optreedt, maar als een ware carrièrepartner die meedenkt en investeert in het potentieel van haar medewerkers. Voor professionals die streven naar een carrière met zowel flexibiliteit als zekerheid, biedt DBI een uitstekend platform.

Wil je ook meer weten over werken bij DBI Professionals? Bekijk hier al onze vacatures