Skip to main content

DBI Professionals voor finance en credit­management professionals

Wij zijn DBI Professionals, dé partner voor het tijdelijk inhuren van finance en creditmanagement professionals. Wij leiden onze professionals op door middel van een traineeship met toffe opdrachtgevers.

Onze recruiters weten wat er door onze opdrachtgever wordt verwacht en wat de professionals verwachten van de opdrachtgever, met betrekking tot hun ambities en behoeften. Wij stellen de juiste vragen én luisteren goed naar de antwoorden. Samen met onze persoonlijke betrokkenheid leidt dit tot steeds terugkerende opdrachtgevers én trouwe kandidaten. Daar zijn we trots op en we hebben de ambitie dit vast te houden!

Wat bieden wij opdrachtgevers?

Onze poule van detachanten en zzp-ers bestaat stuk voor stuk uit gedreven, ambitieuze, leergierige professionals die gespecialiseerd zijn in hun vak. Zij staan te trappelen om je bij te staan, als tijdelijke hulp of als gespecialiseerde expert bij een lastig vraagstuk of project binnen jouw organisatie. Ook als snelheid een belangrijke factor is in het vinden van hoge kwaliteit.

Wat bieden wij onze professionals?

Wij vinden dat jij het verdient om de beste versie van jezelf te zijn. Dat jij zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zit. Want als jij je lekker voelt, ben je ook de beste in je werk. Haal je alles eruit wat erin zit. Wij hebben hier aandacht voor en geven je de ruimte, de vrijheid en de juiste omstandigheden om daar te komen.
Daarom matchen wij jou altijd alleen aan opdrachtgevers waarvan wij verwachten dat die een goede match zijn voor jou. Ook staan we altijd vooraan om jou de tools te geven om nóg beter te worden. Blijven ontwikkelen is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Daarnaast geloven wij dat ‘leuk’ altijd samengaat met ‘goed’. Misschien zijn wij daarin een beetje rebels en uniek, maar dat lef hebben we!

Wat je van ons kunt verwachten

  • Uitdagende opdrachten
  • Goede mobiliteitsregeling
  • Aantrekkelijk beloningssysteem
  • Goede pensioenregeling
  • Genoeg vakantiedagen bij fulltime dienstverband
  • Vakantiegeld
  • Gave borrels, feestjes & sportieve events

Ons DNA

Ambitie, Lef, Kwaliteit en Snelheid. Daar staat wij voor! Wij zijn DBI Professionals. Wij willen het altijd beter doen dan gisteren, zijn altijd eerlijk en door onze manier van werken tonen wij lef. Wij denken niet in problemen, maar in kansen en dat doen we altijd snel en effectief. Wij doen zaken op onze eigen manier. En dát werkt!

Keer op keer komen opdrachtgevers bij ons terug; zij houden van onze transparante communicatie en kwaliteit van het geleverde werk.

Wij zijn pioniers die proactief reageren op de dynamische arbeidsmarkt!

Zonder op kwaliteit te hoeven inleveren, kunnen wij snel schakelen door ons grote netwerk van kandidaten én opdrachtgevers.

Omdat wij ons altijd blijven ontwikkelen is de sky the limit. Ga je mee?

BUSINESS MANAGER

Daniël Toet

06 – 116 415 06 

BUSINESS MANAGER

Bianca van Deenen

06 – 287 555 14

Office stories

Bekijk de stories
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image