Skip to main content

Op zoek naar een professional binnen het finance of creditmanagement vakgebied?

Detachering via DBI Professionals

Detachering is dé oplossing voor een probleem dat iedere werkgever kent: het tijdelijk opvangen van specialistisch werk bij een uitgevallen werknemer óf juist als je voor een bepaalde periode extra handjes nodig hebt. Bij zwangerschap, langdurige ziekte, vakantie of andere momenten waarop eigen personeel er niet is, is detachering de oplossing. Het werk en je bedrijfsvoering moeten immers door, dus heb je een goede én snelle oplossing nodig, zonder dat je voor lange tijd vast zit aan iemand.

DBI Professionals beschikt over een groot netwerk van specialisten binnen het finance en creditmanagement vakgebied die snel kunnen inspringen. De continuïteit van de specifieke werkzaamheden lopen op deze manier geen gevaar.

What’s in it for me

  • Direct inzetbare professionals
  • Vakkundige en persoonlijke match tussen de professional en de organisatie
  • Volledig verzorgde personeels- en salarisadministratie
  • Geen werklasten als werkgever
  • Geen kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid
  • Geen financiële risico’s

Professioneel en passend

Nadat de opdracht duidelijk is, maken wij een quick-scan van je bedrijfscultuur en de afdeling. Hierdoor kunnen we snel een geschikte professional met de juiste expertise en persoonlijkheid aan je voorstellen.

Direct en effectief aan de slag

Wij geloven bij DBI Professionals in persoonlijk contact. Juist doordat wij betrokken zijn bij zowel de kandidaten als de opdrachtgevers, weten wij exact wat ieders wensen zijn. Hierdoor bouwen we duurzame relaties op met zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten.

Wij beschikken over een groot netwerk en een poule van kandidaten met verschillende expertises binnen de vakgebieden finance en creditmanagement. De professional die we aan je voorstellen weet daarom niet alleen aan welke knoppen er gedraaid moeten worden, maar past ook goed bij de organisatie . Op die manier kan de professional direct effectief aan de slag.

Detacheren is kostenefficiënt

Detachering via DBI Professionals betekent dat je kiest voor kwaliteit en kostenefficiëntie. Je betaalt immers alleen voor de daadwerkelijke gewerkte uren die de professional werkt, zonder rekening te hoeven houden met kosten van training, vakantie en ziekteverzuim. Dat zijn zaken die we voor je overnemen.

Meer informatie?

Neem contact op
met Bianca van Deenen