Skip to main content

Heb je al wat ervaring binnen het creditmanagement vakgebied opgedaan?

Word een professional bij DBI Professionals

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Heb je enkele jaren werkervaring opgedaan en wil jij jouw carrière een boost geven? De markt ligt voor je open, er zijn vele mogelijkheden, maar wat past er nu echt bij je? Wij bij DBI Professionals onderzoeken dit graag met jou. Met ons uitstekende en uitgebreide netwerk en jouw kennis en ervaring is de goede match snel gevonden. Ons netwerk bestaat uit toonaangevende bedrijven waarvan we zeker weten dat jij daar de uitdaging zult vinden om jouw talenten en ambitie te laten shinen.

Als specialist aan de slag?

Onze verschillende opdrachtgevers zijn op zoek naar specialistische professionals zoals jij. Zij hebben tijdelijk hulp nodig hebben bij uitval van een medewerker, of zoeken juist extra specialistische hulp bij een fusie of bij topdrukte.

Jouw talenten gekoppeld aan de vraag van de klant

Jouw talenten staan voorop en wij zorgen ervoor dat die talenten passen bij wat de opdrachtgever zoekt. Uiteraard begeleiden wij je daar intensief in, zodat jij op je plek zit, wordt uitgedaagd en optimaal kunt presteren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen met specialistische trainingen en opleidingen om jouw carrière te liften. Jouw cv -en waarde- wordt steeds indrukwekkender en je opdrachten waar je op wordt gezet blijven altijd aansluiten bij jouw talenten en ambitie.

Een vast salaris mét een afwisselende carrière

Als detachant ben je in dienst bij DBI Professionals maar wisselen de opdrachtgevers, waardoor je steeds bij een andere organisatie binnen kunt kijken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat niet alleen de opdracht bij je past, maar ook de bedrijfscultuur en de visie van de opdrachtgever. Wij gaan altijd tot het uiterste om voor jou een perfecte match te vinden bij elke opdracht.

Wat we van jou vragen

Als ervaren professional weet jij inmiddels waar jouw krachten en uitdagingen liggen. Wat jij wel en juist liever niet doet. En ook in welke richting jij jezelf nog wilt ontwikkelen. Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt bij elke opdracht en die het leuk vindt om geregeld met nieuwe collega’s te werken in een nieuwe omgeving. Je laat je niet snel uit het veld slaan en bent bereid om tot het gaatje te gaan als de omstandigheden daarom vragen.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken binnen de detachering is kiezen voor afwisseling. Maar tegelijkertijd is het óók kiezen voor zekerheid, wat deuren opent op het gebied van een hypotheek en toekomstplannen. Het is ‘jobhoppen’ zonder steeds weer opnieuw over voorwaarden te hoeven onderhandelen, met doorlopende groeimogelijkheden en ook nog met een solide opbouw van je pensioen.

Naast een aantrekkelijk salaris, zorgen wij voor een goede mobiliteitsregeling, genoeg vakantiedagen per jaar en geregeld gezellige borrels, bedrijfsuitjes of sportieve events. Want voor ons is het ook belangrijk dat je je collega’s bij DBI Professionals geregeld ziet. En dat kan ook elke dag in onze private-gym.

Meer informatie?

Neem contact op
met Daniël Toet

Ik wil meer weten!

    Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

    Beveiligd met reCAPTCHA
    Privacy - Voorwaarden