Skip to main content

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen het creditmanagement vakgebied?

Word een echte pro met het Credit Accelerator Program

Heb je een afgeronde MBO-4 opleiding in bijvoorbeeld financiële/administratieve of juridische richting? Volg dan ons Credit Accelerator Program, waarbij je de skills leert van een creditmanagement professional en die tegelijkertijd ook in de praktijk brengt.

Leaseauto

Festival tickets

€2800 – €4000

Persoonlijke ontwikkeling

Wat doe je als creditmanager?

Als creditmanager heb je intensief contact met vrijwel iedereen binnen je organisatie. Als spin in het web bespreek je het ene moment samen met de CFO je debiteurenportefeuille en het andere moment heb je een pittig gesprek met je collega’s van sales over een orderblokkade. Je onderhoudt nauw contact met klanten en zorgt ervoor dat de uitstaande facturen tijdig worden betaald.

Zonder creditmanager geen werkkapitaal, cash is king!

Je kan dus wel stellen dat je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit en voortgang van de klanten- en debiteurenportefeuille. Betalen klanten hun facturen niet, dan ben jij degene die dat op tijd signaleert en met de klant tot een oplossing komt. Wanneer facturen niet worden betaald, heeft het bedrijf minder werkkapitaal dat wel nodig is om bijvoorbeeld salarissen te betalen of investeringen te kunnen doen. De rol van de creditmanager is dus erg belangrijk. Iedere klant vraagt om een andere aanpak, jij weet feilloos hier mee om te gaan. Geen dag zal hetzelfde zijn!

Stap in: het Credit Accelerator Program

DBI Professionals is altijd op zoek naar jong talent met ambitie. Jouw afgeronde MBO-4 opleiding in administratieve, financiële of juridische richting is het startpunt van het tweejarige Credit Accelerator Program.

Je komt bij DBI Professionals in dienst en terwijl jij al van je salaris geniet bieden wij je trainingen aan die je ook direct kunt toepassen bij de klant waar je wordt geplaatst. Terwijl je bankrekening dus iedere maand groeit, vergroot je ook je kennis, je netwerk én bouw je ervaring op. Jouw cv -en dus je waarde- groeit met je mee. Uiteindelijk wordt het aandeel van werken steeds groter ten opzichte van het opleidingsdeel, maar wij blijven je altijd up-to-date houden met aanvullende trainingen.

Naast een dienstverband met goed salaris, krijg je een lease-auto en toegang tot onze private gym. Ook vinden we het belangrijk dat je chill bent met je collega’s bij DBI Professionals. Omdat iedereen vaak verdeeld zit bij verschillende opdrachtgevers, organiseren wij geregeld feestjes, borrels en sportieve events zodat we elkaar wel blijven zien.

Heb jij het lef om je aan te melden voor het Credit Accelerator Program en je te ontwikkelen tot een echte pro op het gebied van credit management? Klik dan hieronder en we nemen contact met je op om in gesprek te gaan over de vervolgstappen.

Vertel mij meerBekijk volledige vacature

    Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

    Beveiligd met reCAPTCHA
    Privacy - Voorwaarden

    Aanmelden