Skip to main content

Ontmoet het team!

DBI voorziet me niet alleen van uitdagende opdrachten bij relevante opdrachtgevers, ook de lijnen met het management zijn kort, prettig en betrouwbaar. Ik, en de andere detachanten komen daarom graag en geregeld naar ons nieuwe kantoor in Zoetermeer voor een meeting, overleg, of om een dagje te ‘thuis werken’.

John Nederlof

Het enthousiasme waarmee Daniel Toet zijn diensten alszijnde recruitment organisatie aanbiedt onderscheidt zich van de rest.
Dit komt mede door het feit dat ons alszijnde werknemers regelmatig wordt gevraagd mee te denken zijn recruitment organisatie nog verder te professionaliseren.

Ivor van Schaik

Dagelijks krijgen wij van consumenten verschillende aanvragen binnen voor het lenen van geld voor consumptieve doeleinde, maar voor dat wij daadwerkelijk geld overboeken moeten we natuurlijk wel een plaatje schetsen van wie de klant is en wat is de klant nu uiteindelijk maandelijks aan het doen. Wij kijken daarvoor naar betaalbaarheid, moraliteit en stabiliteit. Om de facetten van een klant goed te kunnen bepalen en in schatten of het mogelijk is krijgen wij diverse documenten binnen van een klant waaronder identiteitsbewijs, loonstroken, bankafschriften etc etc.

Arjan Hoogendoorn

Het voordeel om voor een detacheringsbedrijf te werken is dat je in een hele korte periode heel veel werkervaring op kunt doen. Door meerdere opdrachten te hebben verbreedt je zowel je eigen kennis en leer je steeds meer diverse werkzaamheden en kun je snel ontdekken waar je beste kwaliteiten liggen.

Ruud Weersink