Skip to main content

Aan de slag bij opdrachtgevers van DBI

DBI Professionals werkt al jaren voor toonaangevende en trouwe opdrachtgevers. Voor de inzet van tijdelijke specialisten en professionals weten opdrachtgevers de weg naar DBI Professionals te vinden. Of het nu om extra handjes gaat bij piekdrukte, bij een speciaal project, of om specialistische kennis binnen finance of creditmanagement, bijvoorbeeld bij een fusie of andere uitdagingen.

DBI Professionals beschikt over een groot netwerk, van startende professionals tot zeer ervaren specialisten. Voeg jij je bij ons netwerk?

Maak een afspraakLees verder

Ben jij die ervaren specialist die wij zoeken?

Ben jij een ervaren zzp’er met ruime ervaring binnen jouw specialisme? Ben je op zoek naar opdrachtgevers waar jij zelfstandig nooit een voet tussen de deur krijgt of juist naar specialistische opdrachten die niet vaak voorbij komen? Partner-up met DBI Professionals en voer de opdrachten uit die jij zoekt en waar jouw kracht kan shinen. Je werkt voor de opdrachtgevers van DBI, maar je factureert aan ons. Zodoende ben je ervan verzekerd dat jouw facturen snel worden betaald. En is de opdracht afgerond, heb je een dikke kans dat de volgende alweer in de pipeline zit.

Persoonlijke aanpak

Bij DBI vinden wij een persoonlijke aanpak niet meer dan logisch. Wij investeren in jouw wensen, ambities en talenten en dat maakt ons partners. Samen zorgen we ervoor dat elke opdracht met succes wordt uitgevoerd en dat de opdrachtgever bij een nieuwe uitdaging weer aan ons denkt.

Om tot een goede match met een opdrachtgever te komen, vragen we van jou dat je flexibel inzetbaar bent en proactief werkt. Je bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan, maar dat je tegelijkertijd ook in teamverband kunt werken. Met jouw kennis, expertise en professionele houding rond jij elke opdracht succesvol af.

Wat biedt DBI jou?

Als zelfstandig werkende professional houd jij je het liefst bezig met de opdracht zelf. Acquisitie voeren is niet jouw hobby, dus doen wij dat voor je. Wij hebben de opdrachtgevers, jij de kennis en expertise. Die matchen wij graag tegen een goed uurtarief, met transparante begeleiding, duidelijke communicatie en snel betaalde facturen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je ook onze andere professionals kent, organiseren wij geregeld borrels, uitjes en sportieve events.

Klik voor een afspraak

    Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

    Beveiligd met reCAPTCHA
    Privacy - Voorwaarden