Skip to main content

Een sprong in het diepe: Lars zijn start bij DBI Professionals

 

“Toen mijn contract bij mijn vorige werkgever niet werd verlengd, voelde ik de druk om een nieuwe richting in te slaan,” vertelt Lars, een 24-jarige sportieve familieman die recentelijk de overstap maakte naar DBI Professionals. “Via LinkedIn kwam ik in contact met DBI Professionals en na een kennismakingsgesprek met Bianca en Daniel, wist ik dat ik een nieuwe professionele familie had gevonden.” Lars deelt hoe dit gesprek zijn carrière een nieuwe impuls gaf en hem onderdeel maakte van het Accelerator programma.

 

Hij reflecteert op zijn eerste maanden bij DBI Professionals: “Zonder directe opdracht had ik de kans om de cultuur te leren kennen en mezelf klaar te stomen voor wat komen ging.” Die voorbereiding wierp zijn vruchten af toen Lars bij Tata Steel aan de slag ging, waar hij de overstap maakte van de crediteurenadministratie naar een rol als finance business analyst. “De variatie in mijn werk is leuk. Het constant uitdagen van mijn aanpassingsvermogen met taken zoals het automatiseren van Excel-bestanden, maakt elke dag interessant.”

Het Accelerator Program: een kijkje in de keuken van finance

Lars licht toe waarom hij voor het Accelerator Program koos: “Het biedt meer dan een baan; het is een ontdekkingsreis naar wat ik echt wil doen binnen finance.” Hij benadrukt het belang van het programma voor zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. ” DBI Professionals heeft me de kans gegeven om bij verschillende bedrijven ervaring op te doen, wat elke keer een nieuwe horizon opent.”

Lars vertelt over de steun van DBI Professionals. “Elke opdracht is een kans om alert te blijven en iets nieuws te leren,” vertelt hij. “Mijn werk is meer dan een reeks taken; het is de opbouw van een carrière die groeit met elke ervaring.” Hij vertelt dat de rol van DBI in zijn groei heel belangrijk is. “Van gespreksvoorbereiding tot mijn plaatsing bij Tata Steel – ik vertrouw op de begeleiding bij elke nieuwe stap.”

Meer dan werk: Een carrièreladder bij DBI Professionals

Lars deelt dat werken bij DBI Professionals meer is dan de dagelijkse taken. “Het gaat om het bedrijf, de begeleiding en de kansen om te groeien,” zegt hij. Hij kijkt uit naar de kwartaalmeeting waar zijn volgende stappen worden besproken. “Of het nu een cursus zakelijk schrijven is of een andere vaardigheid die ik wil ontwikkelen, ik weet dat DBI Professionals me ondersteunt bij elke stap van mijn ontwikkeling.”

Wil jij ook deel uitmaken van het Accelerator Programma? Bekijk hier de vacature